Кариерен центар

Создавање на унифициран меѓународен Кариерен центар, каде што дипломираните студенти ќе добиваат експертиза и совети во функција на дефинирање и развој на нивната кариера

Дознајте повеќе

БЕП платформа

Нов онлајн систем, кој ќе претставува линк помеѓу три категории на субјекти: образовни институции, приватни бизниси и јавни претпријатија

Дознајте повеќе

Вести и настани

Прочитајте

Erasmus+nacionalna-agencija-za-evropski